Місцева поліція проводить розслідування / фото УНІАН, Сергій Чузавков

У Рівному ввечері 9 червня чоловік випав з вікна 7-го поверху на автомобіль швидкої допомоги. Його життя медикам врятувати не вдалося.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в обласному центрі екстреної медичної допомоги, подія сталася на вулиці Міцкевича в Рівному.

До однієї з тамтешніх багатоповерхівок після 20-ї години 9 червня прибула бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги. Її викликали, аби допомогти жінці, котру, за попередньою інформацією, під час сварки побив брат.

Відео дня

Поки медики оглядали потерпілу, із сусідньої квартири на 7-му поверсі випав її брат 1991 року народження.

Читайте такожВибух у Харкові: спливли нові подробиці про жорстокість підозрюваного

«Спершу він впав на дашок під’їзду, потім - на карету швидкої, а тоді й на водія екстренки. Саме він, за словами жінки, яка викликала швидку, наніс їй тілесні ушкодження. На місце події прибула ще одна бригада екстренки. Медики терміново розпочали реанімаційні заходи та помістили пацієнта в карету швидкої допомоги. Проте врятувати життя чоловіку не вдалося. Медики діагностували смерть», - зазначається в повідомленні Рівненського центру екстреної медичної допомоги.

Наразі з’ясовано, що жінка, яку нібито побив загиблий, отримала численні садна, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізовано.

Водій швидкої не травмований. Сьогодні місцева поліція проводить розслідування.

Вас також можуть зацікавити новини