У Тернополі діти знайшли тіло жінки у валізі / колаж УНІАН, фото УНІАН, Нацполіція

Учора, 16 лютого, близько 17 год у Тернополі в центральному парку "Сопільче" перехожі виявили валізу.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, заглянувши всередину, вони побачили мертве тіло невідомої жінки. 

"Вона худої статури, віком 60-70 років", – уточнили правоохоронці.

Відео дня

Поліцейські просять відгукнутися усіх, кому щось відомо про зникнення жінки або хто був свідками, як валізу з тілом викинули у парку. 

Спочатку в поліції до свого повідомлення в Фейсбуці додали фото загиблої у валізі, однак в мережі це викликало обурення. Адже геть худа мертва жінка виглядала насправді страшно. Тернополяни в коментарях зауважували, що їх самих фото шокувало, а також додавали, що це можуть побачити діти. Відтак правоохоронці фото загиблої забрали. 

Водночас після побаченого тернополяни в коментарях припускають, що пенсіонерку могли заморити голодом і власне це могло стати причиною її смерті.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (вбивство).

Трагедія на Одещині

Сьогодні стало відомо, що в Одеській області під час кесаревого розтину померла 40-річна породілля. Жінка перебувала на 30 тижні вагітності, коли її госпіталізували з діагнозом "неуточнена вірусна інфекція".

Вже у медзакладі стан жінки погіршився, і лікарі провели кесарів розтин, під час якого вилучили мертву дитину, а сама породілля померла на операційному столі, попередньо - від набряку легень.

Вас також можуть зацікавити новини: