На коміка Єгора Шатайла напали праві радикали / Facebook, Телебачення Торонто

На сценариста та співведучого шоу «Телебачення Торонто» Єгора Шатайла 14 вересня скоїли напад праві радикали.

Про це повідомляється у Facebook «Телебачення Торонто».

Читайте такожУ Харкові розтрощили вікна офісу ЛГБТ-організації (фото)

Відео дня

«На нашого сценариста та співведучого Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, повалили його на землю та залили обличчя газом. І все через жарти!», - йдеться у повідомленні.   

Зазначається, що напад стався перед виступом Шатайла на стендап-концерті в Києві. За день до цього він анонсував свій виступ у соцмережах, пожартувавши про «збитковість традиційної української сім'ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації».

Зазначається, що у коментарі під його дописом прийшли представники організації «Традиція і Порядок», зав’язалась інтернет-суперечка. Наступного дня кілька десятків молодиків прийшли на анонсований стендап-концерт.

«Але грошей на квитки, на жаль, не мали. Тому влаштували бліц-спілкування з Єгором. Традиційно напали на нього (розпилили газ у обличчя, змусили вибачитись перед народом України, повикрикували щось проти ЛГБТ) і впорядковано втекли. А потім мужньо повернулися до Єгора у коментарі під постом, щоб позловтішатися», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з Шатайлом усе нормально. Він відійшов від стресу та навіть виступив на концерті.

Сам Єгор у Twitter підтвердив, що не постраждав.

Twitter

У соцмережах користувачі іронізують над ситуацією, але водночас згадують й інші напади, до яких причетна «Традиція і порядок». Зокрема, напади на ЛГБТ-прайди в Одесі та Харкові.

Скріншот

Напад на ЛГБТ-активістів в Одесі

  • 30 серпня 2020 року близько півсотні представників організації "традиція і Порядок" зібралися на Приморському бульварі біля місця ходи "Маршу рівності", який планували провести представники ЛГБТ в рамках фестивалю Одесапрайд-2020.
  • Прихильники традиційних сімейних цінностей напали на учасників акції .
  • Нападники розпилили газ та закидали людей яйцями. Відзначається, що в результаті неправомірних дій чоловіків постраждали двоє поліцейських, яких доставили в лікарню.
  • В поліцію доставили 16 осіб, які напали на представників ЛГБТ.