В Києві господар жорстоко вбив собаку / Facebook

В Солом’янському районі Києва нетверезий чоловік викинув з вікна багатоповерхівки свою собаку та відмовлявся надавати нещасній тварині допомогу.

Про це розповіла у Facebook очевидиця пригоди Аліна Нестерова.

«Спочатку це був просто п‘яний гамір, а пізніше всі почули скуління безневинної жертви злочину. Близько першої ночі було чути крики і галас за адресою м.Київ, вул. Генерала Генадія Воробйова 13В. П‘яна компанія сперечалася між собою. Аж поки орієнтовно з четвертого поверху не випав донизу собака. Господар, який був напідпитку і вважав себе вправним приймати рішення стосовно цього невинного життя, відмовлявся віддавати нам тварину, відмовлявся надавати їй допомогу», - написала вона.

Відео дня
Facebook

Нетверезий чоловік натомість кричав що це його пес, і він хоче його вбити. На місце довелось викликати поліцію. Поки правоохоронці вгамовували господаря, небайдужі свідки пригоди повезли собаку до ветеринарів. Втім, до клініки собаку не довезли, вона померла.

Читайте такожНевчасно сходив в туалет: у Житомирі з вікна багатоповерхівки викинули собаку (фото, відео)

Аліна закликала поширити інформацію про інцидент, аби винуватець смерті тварини не уникнув відповідальності. Наразі поліція його просто відпустила.

«На даний момент поліція не проводить ніякого розслідування і досі не розподілили справу на дільничного. На мої дзвінки стосовно розподілення, відповідають «зателефонуйте в понеділок». Так не має бути», - підсумувала вона.

Раніше у місті Арциз Одеської області  чоловік посеред вулиці на очах у людей застрелив собаку.