Поліція почала розслідування / фото Нацполіція

У Білгород-Дністровському районі Одеської області 12-річний хлопчик загинув під час купання в річці.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася вдень 25 травня.

За попередніми даними, підліток разом зі своєю 9-річною сестрою та її приятелем-однолітком прийшов купатися на річку, яка знаходиться біля їхнього села. Роздягнувшись і залишивши на березі одяг, він стрибнув у воду і не виплив.

Відео дня

"Це сталося близько 16:00. Дев'ятирічні діти побігли додому, і покликали на допомогу дорослих, які дістали 12 - річну дитину з води, і спробували її реанімувати до приїзду швидкої допомоги, але безрезультатно", - повідомили в главку.

На місце події були викликані поліцейські. Згідно з попереднім оглядом судово-медичним експертом, смерть настала в результаті асфіксії (задухи), через попадання води в дихальні шляхи. Для встановлення остаточної причини смерті тіло направлено на експертизу.

В ході опитування місцевих жителів стало відомо, що близько року тому ділянку водойми, де сталася трагедія, штучно збільшували. Остаточні обставини, які призвели до загибелі підлітка, будуть встановлюватися в ході розслідування.

Відомості про нещасний випадок внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією, передбаченою ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вас також можуть зацікавити новини