Представники ТЦК били чоловіка / скріншот

У мережі наробило галасу відео, як представники військкомату в Черкасах б'ють чоловіка, очевидно, під час спроби вручити повістку. У Черкаському обласному ТЦК озвучили свою версію подій: мовляв, військовозобов'язаний почав гамселити представників центру комплектування, а опублікований у мережі ролик - вирваний з контексту.

Як розповіли у ТЦК, все сталося поблизу торговельного центру у Черкасах. Чоловік нібито почав "поводитись провокаційно", побачивши військових при виконанні службових обов’язків.

"Громадянина було затримано, на місце події військовослужбовці ТЦК та СП викликали представників Нацполіції. Прибувши за викликом, вони взяли пояснення в учасників події. Варто зазначити, що відео вирване з контексту, обставини значно ширші, аніж показано в зазначеному фрагменті", - йдеться у повідомленні. Наразі за цим фактом призначено службову перевірку. 

Відео дня

У Черкасах представники військкомату побили чоловіка - відео

27 квітня мережею почав ширитися відеозапис, на якому чоловіка жорстоко побили троє військкомів. Українця декілька разів вдарили по обличчю, а потім один з чоловіків у військовій формі сильно вдарив його ногами по животу.

Згодом у поліції області уточнили, що відео - не фейк. Чоловік справді став жертвою жорстоких побоїв, проте детальної інформації щодо того, чому саме виник конфлікт, не надали. Поліція не виключає, що це могло статися через видачу повістки.

Вас також можуть зацікавити новини: