В Полтаві захопили в заручники офіцера поліції /  IPT Полтава

В Полтаві чоловік, який при затриманні загрожував поліцейським гранатою, взяв у заручники полковника поліції. Наразі вони їдуть в автомобілі, який злочинцю надали відповідно до його вимог.

Читайте такожУ Полтаві злочинець погрожує підірвати гранату: з'явилися фото та відео з місця подій

Про це у Facebook повідомив заступники міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Відео дня

«23 липня в Полтаві о 09.05 на вулиці біля приміщення адміністративного суду працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати громадянина, який обгрунтовано підозрюється в незаконному заволодінні транспортними засобами. Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5, яку погрожує підірвати. За руку він утримував співробітника поліції», – написав він.

IPT Полтава

За словами заступника міністра, після перемовин зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан.

Наразі зі злочинцем продовжують вести перемовини. Введено в дію поліцейську спеціальну операцію «Грім».

Facebook

Як повідомляв УНІАН, 21 липня о 9:25 в Луцьку озброєний Максим Кривош захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинились 13 осіб. Близько 22:00 всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловіка затримано. Кривошу 44 роки, він двічі судимий.