Зловмисники зникли / фото: "7 канал"

Сьогодні в центрі Одеси невідомі зловмисники закидали «коктейлями Молотова» автомобіль Toyota Corolla.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, повідомлення про займання припаркованого на вулиці Троїцької автомобіля в поліцію надійшло від працівників ДСНС.

Відзначається, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції. Попередньо встановлено, що причиною загоряння є підпал. Речові докази з місця злочину правоохоронці вилучили.

Відео дня

Тепер вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, як повідомляють очевидці, вдень двоє невідомих підбігли до автомобіля Toyota Corolla, припаркованого біля будинку №43 і кинули в машину три пляшки із запальною сумішшю. Два «коктейлі Молотова» влучили в іномарку і загорілися. Вогонь пошкодив моторний відсік, багажник тощо. Зловмисники втекли.

Як зазначає активіст Дем'ян Ганул, який прибув на місце події, машина була припаркована буквально за півкварталу від будівлі УСБУ в Одеській області.