Юрій Ботнар зник вчора ввечері / provce.ck.ua

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара.

Як інформує сектор комунікації поліції Черкаської області, сьогодні, 16 липня, до правоохоронців звернулися рідні Ботнара з повідомленням про те, що посадовець тривалий час не виходить на зв'язок, на робочому місці він також відсутній.

«Згідно з наданою інформацією, чоловік 15 липня ввечері вийшов у справах і до цього часу не повернувся. Колегам по роботі також невідоме його місцеперебування», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ СБУ підтвердили затримання ймовірних вбивць співробітника спецслужби

За вказаним фактом поліцією Черкас внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські розпочали заходи зі встановлення місця знаходження чоловіка.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив про зникнення свого заступника Юрія Ботнара.

«Сьогодні вранці на робочому місці не виявили заступника міського голови Юрія Ботнара. За інформацією його дружини та батька, учора близько 19:30 в районі міської ради посадовець відійшов від свого авто на якусь зустріч. Після цього його телефон вимкнутий, а сам Юрій Андрійович не виходить на зв’язок і невідомо, де перебуває», - розповів Бондаренко.