MARUV в образі ляльки надуває жуйку, сидячи на стільці / фото instagram.com/maruvofficial

Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) опублікувала яскраве "лялькове" фото.

На знімку, опублікованому в Instagram MARUV в образі ляльки надуває жуйку, сидячи на стільці. Фото оформлено в рожевих відтінках. Рожевий колір повністю переважає на знімку - перука з хвостиками, тіні на очах, жуйка, одяг, задній фон. Відтіняє рожеве розмаїття тільки підводка очей - вона чорна.

Читайте такожДорофєєва задерла спідницю і показала, що під нею (фото)

Відео дня

Таким чином, співачка продовжила анонсувати свій новий проект Shlakoblochina, який позиціюється як Альтер Его MARUV, і випуск блогу під назвою "Нова сила кицьки".

"Shlakoblochina is coming. Вже в цю п'ятницю! Всім малишкам з прийдешнім 8 березня", - підписала фото MARUV.

"Сила кицьки це трек? Або факт"; "Підірвеш жопки хейтерів і черниць"; "Прям Марувіанська Барбі гьорл"; "Це я називаю подарунок до свята"; "Вже відчуваю як у всіх підгорить"; "Всі чекаємо "рожеву кицьку"; "Ось тобі і кісуня"; "Брітні Спірс на мінімалках"; "Шлакоблочина. реально?"; "Ukrainian barbie"; "Волосся кольору жуйки!"; "Кісунька"; "Maruv, яка ж ви крута!"; "Це буде просто розрив усього"; "Це презерватив у тебе в роті"; "Все, викусіть, хейтери, подивіться на цю шикарну фотку", - писали підписники в коментарях.

Нагадаємо, раніше шанувальників обурило занадто відверте фото MARUV, яке вона виставила на своїй сторінці в Instagram, і вони почали відписуватися від її сторінки. На ньому великим планом зображені сідниці співачки в еротичній рожевій білизні.