MARUV анонсувала новий випуск свого відеоблогу під назвою «Нова сила кицьки» / фото: shlakoblochina/Instagram

Шанувальників епатажної української співачки MARUV (Анна Корсун, - ред.) обурило занадто відверте фото співачки, яке вона виставила на своїй сторінці в Instagram, і вони почали відписуватися від її сторінки.

Читайте такожMARUV у хутрі показала пікантне фото

MARUV анонсувала новий випуск свого відеоблогу під назвою "Нова сила кицьки" з дуже провокативною фотографією.

Відео дня

На ній великим планом зображені сідниці співачки в еротичній рожевій білизні.

Десятки користувачів почали залишати свої гнівні коментарі і відписуватись від Instagram-акаунта української співачки.

"Це жах якийсь, а не творчість... що далі, порно?! Жесть... відписка"; "Фу, ***, вульгарщина. Відписка", "За таке – відписка", "Якщо немає, чим взяти, будемо виставляти ср*ку. Відписка", "Відписуюся, не цікава", "Відписка", "Марув, чому ви вирішили, що вигляд попи потрібен слухачеві і глядачеві? Фу фу фу. ВІДПИСКА!!!!!! Розчарування", "Фуууу!!! Ср*ку тут хтось виставив!!! Все, відписка", "Однозначно відписка... Поважаю вашу творчість, але повинні існувати якісь межі. Наступне фото в розтопирку?", "Згодна з багатьма. Я не ханжа. Але десь є межа. Відписуюся", "Відписалася", - коментували користувачі.

Фото: shlakoblochina/Instagram

Інші шанувальники MARUV просто відзначили, що такі фотографії – це вже занадто.

"Це фото реально деградуюче", "Занадто відверто, навіщо?", "Ну це вже взагалі! Ти що, кицька? Такий епатаж - це вже занадто!", "Фото на грані", "Аня перейшла на новий етап еротики", "Явно занадто", "Проститутка", "Провокація стає все менш інтелігентною. Шкода", - писали підписники MARUV.

'Що далі, порно?': шанувальники почали відписуватися від Instagram MARUV через занадто відверті фото (18+)