Злата Огнєвіч і Андрій Задворний можуть розійтися / фото УНІАН, Євгеній Кравс

Українська співачка Злата Огнєвіч допустила розрив із переможцем шоу "Холостячка" Андрієм Задворним.

Про таку ймовірність вона повідомила в сторіз свого Instagram-акаунта.

Читайте також"Я жінка тактильна, чуттєва": Огнєвіч розповіла про інтим на "Холостячці"

Відео дня

Таким чином зірка українського шоу-бізнесу відреагувала на обурення глядачів шоу її вибором у фіналі проекту.

Огнєвіч підкреслила, що вона не може задовольняти бажання всіх людей, а правильним був її вибір чи ні покаже час.

Також вона закликала дивитися пост-шоу, щоб зрозуміти, що відбувалося за кадром "Холостячки".

"Не можу не відреагувати на хейт і ваше обурення. Я не можу і не хочу задовольняти бажання мільйонів людей. Я зробила свій вибір, правильний він чи ні - покаже час. Я відкрилася максимально вам. Я була собою і слухала серце. Напевно, тому така бурхлива реакція на мій вибір. Дивіться пост-шоу і побачите, що було після того, як вимкнули камери", - написала Огнєвіч.

false

Нагадаємо, пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" має вийти в п'ятницю о 19:30 на СТБ. Очікується, що шанувальники зможуть дізнатися, що сталося між Златою і Андрієм і отримати відповіді на безліч прогалин, які залишилися після фіналу шоу. Наприклад - чи розійшлися вони, адже Злата Огнєвіч та Андрій Задворний навіть не підписані один на одного в соцмережах.

Як повідомляв УНІАН, у фіналі шоу Холостячка за серце Злати боролися двоє чоловіків - Діма Шевченко і Андрій Задворний. Останній став переможцем, а Дмитро пішов зі сльозами на очах.

Після фінального випуску Огнєвіч атакували хейтери - у мережі розкритикували її вибір, адже багато хто вболівав за Діму Шевченка, та й сама Злата виявляла до нього дуже ніжні почуття.

Вас також можуть зацікавити новини