Сумісність Близнюків в коханні/ фото ua.depositphotos.com

Близнюки - це невгамовні цікаві натури, шукачі пригод, балакучі і іноді примхливі. Це дуже мінливий знак зодіаку. Вони часто роблять поспішні рішення, живуть сьогоднішнім днем. Близнюкам не властиво замислюватися про майбутнє і будувати далекі плани, через що вони часто потрапляють в неприємності. Представники цього знака дуже талановиті і всебічно розвинені, вони володіють харизмою, чарівністю і дружністю, смішно жартують, завжди в центрі уваги. Їх дуже активно обговорюють. Серед недоліків Близнюків можна відзначити хвастощі, марнотратства в грошах, примхливість, мінливість. Їх кращі риси - гострий розум, ерудованість, талановитість, легкий характер.

Близнюки - любовна сумісність

Близнюки вважаються досить легковажними у порівнянні з іншими знаками. Вони легко заводять відносини і так само легко їх розривають. Люблять флірт і дорогі подарунки. Серед Близнюків популярні інтриги і "літні романи". Вони рідко створюють міцну пару на все життя. Близнюки досить образливі і часто сваряться. Їм до душі активний спосіб життя, красиві жести, постійні розваги. Тихе сімейне життя - це не про них. Але представники цього знака також вміють щиро любити.

Читайте такожНазвано дві пари знаків Зодіаку, у яких кохання живе вічно

Відео дня

Найвища сумісність у Близнюків з Овнами, Левами, Терезами, Водоліями. З Овнами їм завжди буде цікаво. Ці два знаки легкі на підйом, люблять зміни, спілкування і творчість. Лев - також чудовий партнер для Близнюків. Бувши яскравою і сильною особистістю, він дуже приваблює Близнюків своєю харизмою і волелюбністю. Відносини Близнюків і Терезів приречені на успіх. Це творчі особистості з величезним запасом енергії, обидва люблять подорожувати, базікати і жити без турбот. Це майже ідеальна пара для шлюбу. Хорошу сумісність близнюки мають з Водоліями. Їх відносини скріплюють спільні ідеали, невгамовність, незалежність і прогресивність.

Низьку Сумісність близнюки мають з Раком, Козерогом, Рибою. Раки вразливі, недовірливі, невпевнені, нетовариські, що не приваблює Близнюків. Риби і Козероги є повною протилежністю легковажним і життєрадісним Близнюкам. Риби - дуже чутливі і романтичні натури, у відносинах вони шукають надійності і безпеки, чого представники знака Близнюки дати не можуть. А Козероги - відомі педанти і трудоголіки. Несерйозність і безвідповідальність близнюків їх відштовхують. Щоб відносини з цими трьома знаками були успішними, Близнюкам доведеться багато працювати над собою.

Близнюки люблять розваги та активний відпочинок / фото ua.depositphotos.com

Сумісність Близнюків в дружбі

Цей знак Зодіаку відомий балакучістю, талановитістю, оригінальністю. Вони часто є душею компанії, люблять увагу і компліменти. Спілкуватися з ними легко і приємно. Людина знака Близнюки любить розважатися і відпочивати. Але близькі і міцні зв'язки формують рідко. Для них не властиво надовго прив'язуватися до людей. Вони не навантажують друзів своїми проблемами і не люблять, коли скаржаться їм. Близнюки часто перебільшують і прикидаються іншими людьми, але роблять це не навмисне. Найкраща сумісність в дружбі у Близнюків з Левами, Терезами, Водолієм, Овном. Стрільцем. З Рибами, Скорпіоном і Тельцями у них навряд чи вийде міцна дружба.

Робота і бізнес Близнюків

Близнюки - це кращі генератори ідей. Вони часто не тільки пропонують цікаві рішення, а й успішно їх втілюють. Вони дуже обдаровані і володіють великим ентузіазмом, люблять експериментувати, легко навчаються новим технологіям.

Читайте такожВони приречені на щастя: астрологи назвали найміцніші парі за знаком ЗодіакуАле деякі особливості знака можуть сильно перешкодити їх кар'єрі. Близнюки легко кидають розпочате при втраті інтересу, не відрізняються посидючістю і пунктуальністю, недисципліновані. Їм підійде творча робота з постійною зміною діяльності. Близнюки хороші дипломати, вони ведуть успішні переговори. Вони надають перевагу інтелектуальній роботі з вільним графіком. Близнюки можуть знайти себе в таких професіях:

  • дизайнер;
  • менеджер;
  • торговий представник;
  • журналіст;
  • репортер;
  • письменник;
  • модельєр;
  • телеведучий;
  • психолог;
  • педагог.

Перевагами Близнюків є швидка здатність до навчання, творчий склад розуму, комунікабельність, вміння поєднувати відразу кілька справ, висока продуктивність. З Близнюків рідко виходять хороші начальники, оскільки їм не вистачає дисциплінованості і строгості. Їм більше пасує роль генератора і втілювача ідей. Представники цього знака віддають перевагу високооплачуваним професіям, бо витрачають багато грошей і люблять красиве життя.