Суд призначив додаткове покарання насильнику у вигляді 5,5 років позбавлення волі / anthonycarbonepersonalinjurylawyer.com

В Омську відбувся суд у справі про зґвалтування п'ятирічної давності.

Як передає видання СуперОмск, на суді стало відомо, що у 2014 році 26-річний хлопець біля одного з магазинів випивав з друзями, серед яких була дівчина. Молодий чоловік з нею фліртував, але в якийсь момент дівчина розлютила його, і він пішов.

Читайте такожУ Росії медсестра забула серветки в тілі новонародженої дівчинкиЗігнати злість він вирішив на незнайомці, яка йшла назустріч. Він схопив дівчину за плече в надії, що її звуть так само, як його кривдницю. Коли вона відповіла, що її ім'я звучить інакше, чоловік вирішив не відступатися і затягнув дівчину у кущі. Коли жертва спробувала зателефонувати та стала кричати – погрожував їй ножем.

Відео дня

«Відтягнув її подалі в кущі, ліг і запитав, чи є у неї презервативи. Ні в неї, ні в мене їх не виявилося», – повідомив на суді омич.

Він озирнувся і побачив на землі поліетиленовий пакет. Тоді чоловік вирішив використати його як засіб контрацепції. У підсумку домогтися власного задоволення йому не вдалося.

Справу розслідували довго, але розкрили завдяки експертизі ДНК: хлопець вже кілька разів був судимий за різні злочини та у нього взяли зразок.

Три роки тому його посадили за замах на вбивство. Тепер його визнали винним у зґвалтуванні та додатково призначили покарання у вигляді 5 років і 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, священика з РФ підозрюють у зґвалтуванні семи усиновлених дітей.