Окупанти готуються до нової атаки БПЛА / Колаж УНІАН / фото t.me/ministry_of_defense_ua, скріншот

У Ленінградській області оголосили режим підвищеної готовності на всіх об'єктах критичної інфраструктури, повідомляє уряд російського регіону.

"Підрозділи охорони та силові структури отримали накази на знищення безпілотних літальних апаратів у разі їх виявлення на прилеглих територіях", - йдеться у повідомленні.

Як пише російський проект ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело, Москва і Санкт-Петербург отримали екстрену інформацію про підльот 10 невпізнаних літальних об'єктів. Дрони могли помітити на півдні Брянської області, вони пролітали повз військового аеродрому Сеща північним курсом. 

Відео дня

Атака БПЛА на Ленінградську область: що відомо

Нагадаємо, що минулої ночі в селищі Усть-Луга під Санкт-Петербургом сталася масштабна пожежа на нафтовому терміналі морського порту компанії "Новатек". У мережі з'явилися фото і відео пожежі, повідомлялося, що перед загорянням місцеві чули звук дрона і вибухи.

Джерело УНІАН повідомило, що цю пожежу організувала Служба безпеки України за допомогою дронів-камікадзе. Сьогодні стало відомо, що робота цього нафтового терміналу повністю зупинена.

Вас також можуть зацікавити новини: