У мережі різко висміяли таке «оригінальне» привітання / фото: NGS.RU

У російському Новосибірську ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали з автовежі, щоб не заразити коронавірусом.

Про це повідомляє NGS.RU.

Читайте також"Побєдобесіє" на дні: у Росії акцію "Безсмертний полк" провели під водою (фото)

Відео дня

На кадрах видно, як молода пара в радянській формі часів війни, «озброєна» баяном, георгіївськими стрічками і прапором СРСР, виконує пісні ветеранам. Щоб не заразити їх коронавірусом, було вирішено піднятися в контейнері автовежі на рівень їх балкона. При цьому старий контейнер більше схожий на смітник, ніж на «сцену» для міні-концерту.

У мережі різко висміяли таке «оригінальне» привітання.

фото: NGS.RU

«Так що, ветерани, ви за таку країну воювали якою вона є зараз? І що, у вас більше радощів немає в житті, крім як згадувати події 75-річної давнини?», «Чи то жахливий гротеск, чи то дешева клоунада. Поки не розібрав», «Ну ось це... корито (в якому піднімають)... ну могли ж красивою ганчірочкою прикрити!!! ЖАХ!!!!... як у сміттєвому контейнері... Ну, ніхто не підкаже???? Сліпі всі, чи що??? КОШМАР!!!!», «Господи... який все-таки маразм вся ця показуха. Як в зоопарку», «При всій моїй повазі до ветеранів, вони варті більшого, ніж поспілкуватися з балкона...», «Сюр якийсь. Треба було ще в протигазах на люльці підніматися», «Одному мені здається таке привітання ознакою духовної і соціальної убогості?», «Люльку можна було пофарбувати або хоч якось прикрасити? Не на роботу ж їхали, а вітати, так і великі гроші для цього не треба», - коментували в мережі.

фото: NGS.RU

Як повідомляв УНІАН, співробітник челябінського ТРК "Космос" прийняв до публікації фото Адольфа Гітлера з вигаданою розповіддю, який прислали для участі в локальній акції торгового центру "Імена героїв".