Терорист Гіркін назвав терміни початку контрнаступу ЗСУ / скріншот

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) з сумним обличчям розповів про можливий контрнаступ Збройних сил України й оголосив, що він буде "вдалим".

Своєю думкою злочинець поділився в ефірі "Студії Аврора": "На жаль, є чимала ймовірність, і зі мною погоджуються чимало тих, хто зараз знаходиться на фронті, що цей наступ може бути вдалим", - вказав він.

При цьому терорист заявив, що у нього немає "виходів" для зв'язку з Генштабом України, але, він вважає, що контрнаступ ЗСУ точно відбудеться, і "відбудеться досить скоро".

На думку Гіркіна, наша армія почне діяти, коли в Україні "трохи підсохне земля".

"Приблизно в середині травня, коли не буде тривалого періоду дощів й гарантовано буде гарна погода на тривалий час", - навангував Гіркін. 

США дали свій прогноз з приводу контрнаступу ЗСУ

Як відомо, тему можливого контрнаступу армії України під час якого, очікується, що наші захисники зможуть відвоювати території тимчасового окупованого Криму - часто обговорюють як українські експерти, так і міжнародні ЗМІ. 

Нещодавно видання NYT опублікувало секретні матеріали про війну в Україні, які перебували в розпорядженні Пентагону. У них згадувалося, що в рамках контрнаступу ЗСУ, ймовірно, зможуть досягти лише "скромної територіальної вигоди"

При цьому джерело в Міноборони України заявило, що це дуже поверхнева й помилкова оцінка можливостей ВСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: