В Росії палає Ільський НПЗ / колаж УНІАН, Google Maps, скріншот

В Краснодарському краї РФ вирує пожежа на території нафтопереробного заводу "Ільський". Загорянню передувала серія вибухів.

Про це повідомляє ASTRA. Зазначається, що пожежа вирує в Сіверському районі Краснодарського краю. Перед цим очевидці чули звуки, схожі на проліт безпілотників. 

В оперативному штабі регіону зазначили, що загоряння сталося в ніч проти 9 лютого біля 2:00. 

Відео дня

"До 3-ї години ночі відкрите горіння було оперативно ліквідовано службами заводу. Постраждалих немає. На місці продовжують роботу оперативні та екстрені служби, які завершують ліквідацію НП та встановлять причини події", – йдеться в повідомленні. 

Інші інциденти в РФ

В ніч на 9 лютого пожежа вирувала і в російській столиці. На півночі Москви вогонь охопив дах багатоповерхівки. Евакуювали сотні людей. 

Повідомлялося, що площа загоряння становить біля 4 тисяч квадратних метрів. До гасіння вогню залучили навіть авіацію. У московський пабліках писали, що на місці працюють два вертольоти Ка-32. 

Також 8 лютого в Пермському краї Російської Федерації спалахнула потужна пожежа. Після вибуху на газопроводі там загорівся вантажний потяг. Зазначалося, що вогонь перекинувся на житлові будинки. Три будівлі вигоріли вщент. 

Вас також можуть зацікавити новини: