У Челябінській області РФ впав вертоліт Мі-8 / скріншот

У Челябінській області РФ впав вертоліт Мі-8, який належав російській ФСБ, передає Telegram-канал Baza.

Спочатку повідомлялося, що на борту перебували чотири людини, всі загинули. Пізніше інформацію уточнили, нібито в літаку було троє людей.

"Борт проводив тренувальний політ. Пілоти відпрацьовували маневр "зліт-посадка". Що стало причиною падіння поки невідомо", - йдеться у повідомленні.

Російська влада підтвердила падіння вертольота. За інформацією місцевого губернатора, борт належав авіазагону ФСБ.

Оновлено. Telegram-канал Shot опублікував фото з місця події. За даними джерела, тіла усіх трьох загиблих знайшли. Вертоліт зазнав аварії о 15:02 за місцевим часом, а причиною падіння, за попередніми даними, називають відмову двигуна.

Ще однією причиною аварії називають погану видимість, борт нібито міг зачепитися за високовольтні дроти. За словами місцевих, перед подінням гелікоптер спочатку закружляв на місці і різко пішов униз.

У Челябінській області РФ впав вертоліт Мі-8 / фото t.me/shot_shot
У Челябінській області РФ впав вертоліт Мі-8 / фото t.me/shot_shot

Як пише Telegram-канал Mash, літак впав у передмісті Челябінська, а саме в лісі в 500 метрах від селища Прудний. Поруч - траса М5 і військовий аеродром Шагол.

Зазначається, що загинули командир, правий льотчик та бортінженер. За іншими даними, на борту перебували двоє курсантів та пілот-інструктор.

Нагадаємо, ввечері 23 серпня в Тверській області РФ зазнав аварії літак власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Повідомлялося, що на борту перебували 10 осіб і під час аварії ніхто не вижив.

Вас також можуть зацікавити новини: