Поки одні дружини окупантів ховатимуть своїх чоловіків, інші будуть радіти мародерству та носити речі українців / фото зображення Беларускі Гаюн

Російське місто Рубцовськ в Алтайському краї, про яке раніше не чули в Україні, тепер стало містом мародерів. Саме туди російські окупанти відправили найбільше награбованого на Київщині майна. Рашисти хотіли надіслати у Рубцовськ майже 2 тони речей українців.

Про це повідомляє ТСН.

Через скандал зі "злитими" даними мародерів, не всі адресати, яким окупанти надсилали награбоване майно, змогли його отримати. Проте деяким таки вдалося отримати речі, які окупанти крали на Київщині.

Відео дня

Журналісти зателефонували до мерії Рубцовська, вони запропонували зняти ролик, який "спростує" інформацію про мародерів. Зам.голови адміністрації міста розповіла, що вона нічого не знає про те, чи справді окупанти надсилали крадене майно.

Проте журналістам усе ж вдалося дізнатися про жадібних мародерів з Рубцовська. Батьки одного з таких окупантів дуже стривожені через "інформаційну війну" навколо їхньої родини. Вони не йдуть на контакти з пресою та відмовляються спілкуватися. Відомо, що на деяких мародерів, імена яких "засвітилися" у списку тих, хто відправляв з Білорусі награбоване українське майно, у РФ завели кримінальні справи.

У місті самі лише колонії. Ями на дорогах місцеві "латають" цеглою, а військову службу там вважають єдиним порятунком від бідності. У соціальних мережах можна знайти чимало доказів "гарного життя" Рубцовська. Люди крадуть усе, що погано лежить.

Так, нещодавно у місті посеред дня чоловік вкрав снігозбиральну машину. А в коментарях під новиною про це можна знайти жарти від росіян. Серед тих, хто схвалює злочини, є військовий, який служить саме у тій частині, яка мародерила на Київщині. Він також "засвітився" на відео з пошти, де окупанти відправляли награбоване. Сам чоловік надіслав у Рубцовськ 191 кілограм майна українців, яке той забрав собі.

У мерії міста кажуть, що вони не будуть підтверджувати інформацію про мародерів, поки не завершиться слідство. З цього витікає, що усі в Рубцовську знають про скандал, проте усі намагаються відмовчуватися. Вже п'ять посилок таки дісталися до міста, їх вже отримали. Тож поки одні дружини окупантів ховатимуть своїх чоловіків, інші будуть радіти мародерству та носити речі українців.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в мережі ідентифікували російських мародерів. Вони відправляли додому крадене в Україні майно. Більшість посилок хотіли надіслати у Рубцовськ.

Вас також можуть зацікавити новини: