У Мелітополі окупанти дозволили викладати збоченцю, з'ясували журналісти / фото ua.depositphotos.com

У захопленому Мелітополі Запорізької області росіянам знадобився колишній вчитель-збоченець, який п'ять років тому працював у ліцеї №5 і, за офіційними даними, звільнився за власним бажанням. Під час окупації міста горе-педагог гнав самогон та продавав його.

За неофіційними відомостями, вчителя звільнили з ліцею після того, як він приніс з собою кілька фалоімітаторів і похвалився ними перед 11-класницями, повідомляє Telegram-канал "Риа-Мелитополь".

"Директор ліцею відправила його до психіатра. Є інформація, що чоловік після того інциденту перебував на обліку в психдиспансері. У лікарні збоченцю нібито навіть видали довідку про те, що йому категорично заборонено працювати в навчальних закладах", – наголошується на каналі.

Відео дня

Всі ці роки чоловіка лікували вдома. "Але прийшла російська армія і збоченець згодився. Сьогодні його вже прийняли в школу №20, де з 1 вересня він буде викладати", – йдеться у повідомленні.

Минулого тижня з'явилася інформація, що чоловік у Новому Мелітополі на вул. Гагаріна у дворі багатоповерхового будинку жене самогон і продає його в пластикових стаканчиках на лавочці біля під'їзду. Журналісти з'ясували, що такий незаконний бізнес організував саме цей горе-вчитель.

Нагадаємо, російські окупанти вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивникам вдалося захопити Мелітополь. 

За відомостями росЗМІ, в місті половина вчителів відмовилися виходити на роботу. Пропагандист запропонували влаштувати "ГУЛАГ" для українських вчителів, які "не навчилися любити" РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: