Путін, ймовірно, втратить владу після успіху ЗСУ - прогноз / REUTERS

Російський диктатор Путін втратить владу після деокупації Збройними силами України Херсона. Його наступники будуть такими ж мерзотниками, як і він, проте підуть на серйозні поступки.

Такий прогноз озвучив російський публіцист Андрій Піонтковський 24 каналу.

На зміну Путіну, вважає публіцист, прийдуть ті ж мерзотники, які оточують його в бункері, "тому що там немає звідки взятися нормальним людям". При цьому він підкреслив, що вони будуть змушені рахуватися з військовими реаліями, оскільки ЗСУ можуть піти далі "лінії 24 лютого".

Відео дня

"Тому їм доведеться йти на серйозні поступки. Але ці поступки - не просто перекреслення політики останніх 4 місяців війни, це буде перекреслення політики останніх 20-25 років імперської політики Росії", - заявив Піонтковський.

Процес "перекреслення" призведе до того, що РФ на десятиліття позбудеться агресивної політики, додає він. За прогнозом експерта, Росія буде думати не про те, як зібратися з силами і помститися, а зовсім про інше.

"Я вас запевняю, що в період між взяттям Херсона і виходом переможної української армії на лінію 23 лютого ви побачите багато процесів в Росії, які вам сподобаються", - підсумував він.

Раніше Піонтковський підкреслив, що саме звільнення Херсона призведе до руйнування режиму Путіна.