У Росії зник "замінник" Євгена Пригожина - Антон Єлізаров, повідомили у мережі / колаж УНІАН зі скріншоту й фото t.me/wagnernew

У Росії зник Антон Єлізаров (кличка "Лотос") - командир приватної військової компанії "Вагнер", який взяв на себе командування найманцями після ліквідації ватажків ПВК Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна.

"Лотос" нещодавно перестав виходити на зв'язок, повідомляє Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на відомості свого джерела. За даними каналу, є неперевірена інформація, що Єлізарова затримали співробітники правоохоронних органів.

"Він вигідно виглядав на тлі Андрія Трошева, який відколовся від основних сил ПВК і перейшов під опіку Міноборони РФ. Згодом... Єлізаров зблизився з Росгвардією, що також похитнуло його репутацію в колах відданих ідеям "Вагнера", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

У Тверській області РФ 23 серпня 2023 року зазнав аварії літак ПВК "Вагнер", на борту якого нібито були, зокрема, ватажки найманців Дмитро Уткін і Євген Пригожин. Повідомлялося, що після автокатастрофи ніхто з тих, хто був на борту, не вижив. Примітно, що Пригожин нібито знищений незабаром після "спроби перевороту" в Росії, яка закінчилася "договорняком".

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав, що не поспішав би з висновками щодо Пригожина. За його словами, "немає доказів того, що він мертвий".

Вас також можуть зацікавити новини: