Росіянин запитав, а чи потрібно святкувати 8 березня та 23 лютого / фото ua.depositphotos.com

Росіянин у соціальній мережі засумнівався в необхідності свят 8 березня та 23 лютого, після чого на нього завели кримінальну справу.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

"Людина, яка не цінує парочку зайвих вихідних – житель радгоспу "Комунар" Микола Піскунов. Проблема Миколи – в зайвій ініціативності, – він написав або просто десь знайшов в мережі опус " що ми святкуємо 23 лютого та 8 березня?!" Конкретної відповіді він у своїй публікації дати не зміг, але прийшов до висновку, що нічого слушного в ці два дні не відбувається", – йдеться у повідомленні.

На його пост натрапив оперуповноважений ЦПЕ Мордовії Солдаткін. Він зібрав матеріали, написав рапорт та передав все в Слідчий комітет Росії: "СКР – відомі цінителі 8-го березня, тому відразу порушили справу і посадили Миколу – щоправда, лише під підписку про невиїзд".

Читайте такожПерейшла дорогу в недозволеному місці: в Пітері поліцейські жорстко затримали школярку (відео)Нагадаємо, раніше повідомлялося, як росіянин збрехав про 20-річне рабство у Казахстані, щоб повернутися додому.

Вас також можуть зацікавити новини