У РФ стверджують, що за Україну воюють снайперки-біатлоністки / фото facebook.com/pressOKzahid

Російські пропагандисти придумали нову байку про війну РФ проти України - нібито на Херсонському напрямку по позиціях окупантів, розташованих на лівобережжі Дніпра, стріляють українські снайперки-біатлоністки.

Снайперки приїжджають на "сафарі-шоу", пише "РИА Новости", посилаючись на нібито відомості загарбників, які вони отримали з "радіоперехоплення переговорів". Пропагандисти стверджують, що позиції для снайперок - "лежанки" - готують Збройні сили України.

"Біатлонний склад" здійснює так зване "сафарі-шоу"... як нам відомо, (зараз на рубежі - Ред.) їх дві і плюс ще один снайпер ЗСУ. За інформацією, отриманою внаслідок радіоперехоплення, нам стало відомо, що це команда колишніх біатлоністок", - публікує пропагандистське агентство слова окупанта з прізвиськом "Хрестик".

Відео дня

Вигадки росіян щодо війни проти України - сьогодні це варто знати

РФ навіть брехливо називає саму війну проти української держави "спеціальною військовою операцією". І цілі цієї нібито "СВО" такі ж брехливі - зокрема, російська влада стверджувала, що хоче "демілітаризувати" і "денацифікувати" Україну. Крім того, росіяни вже "знайшли" на нашій землі "сатаністів" і взагалі стверджували, що воюють з НАТО.

Колишній лідер росіян, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв робив багато абсурдних заяв щодо війни, але одну дуже яскраву варто нагадати. Чиновник стверджував, що "СВО" - вимушена і крайня міра російської влади "у відповідь на підготовку агресії з боку США та їхніх сателітів".

Вас також можуть зацікавити новини: