Чиновники під час режиму самоізоляції влаштували прогулянку на катері / VK Катерини Жигалової

Російських чиновників з Мурманської області запідозрили в порушенні режиму самоізоляції. Виправдовуючись, вони почали заявляти, що їхня прогулянка на катері – службове завдання.

Читайте такожРосіяни стали більше вживати алкоголь на самоізоляції

Так, спочатку помічниця голови міста зі зв'язків з громадськістю Катерина Жигалова опублікувала фотографії на своїй сторінці у "ВКонтакте". Пізніше вона їх видалила. А голова Олександрівки Семен Кауров заявив, що вони не на рибалці були, а виконували важливе "службове завдання": "Це була не морська прогулянка, а виконання службового завдання у світлі мого розпорядження з контролю за організацією прибережного лову риби".

Відео дня

Відомо, що в регіоні встановлено заборону на прибережну рибалку через поширення коронавірусу. Крім того, на знімках видно, що чиновники не дотримуються соціальної дистанції, вони не одягли маски, а також на них немає рятувальних жилетів.

Чиновників запідозрили в порушенні режиму самоізоляції / VK Катерини Жигалової

У росЗМІ зазначають, що чиновники перебували на катері МНС. Фотографії розійшлися в мережі, і користувачі зажадали почати перевірку через незаконної риболовлі під час режиму самоізоляції.

Раніше УНІАН повідомляв, як москвичі на самоізоляції почали влаштовувати секс-експерименти.