Сава Михайлов влип у секс-скандал / фото КПРФ

Заступник Голови Держкомітету із зайнятості Якутії Сава Михайлов у жовтні 2022 року пішов на війну проти України. Але раптово він знайшовся в готелі в Москві, де влип в секс-скандал.

Як повідомляє SHOT, у готелі його звинуватив у заманюванні в номер та зґвалтуванні 26-річний емігрант з Південної Кореї Квон.

Кореєць розповів, що хотів у Росії подавати заяву на надання притулку. Вирішив зупинитися в одному з московських готелів, але перед цим не обміняв долари на рублі, ось його і відмовилися селити.

Відео дня

Тоді до Квона й підійшов Михайлов, запропонувавши прихистити його у своєму номері на одну ніч. Спочатку кореєць відмовився, але о п'ятій ранку таки вирішив піднятися в номер, оскільки сильно хотів спати. Але виспатися не вдалося: за його словами, майже одразу Сава почав його роздягати й поглумився над ним. 

Російський чиновник стверджує, що просто намагався допомогти корейцеві: "Я йому повірив, мені стало шкода його, і я йому допоміг. А він відповів ось так...". Те, що сталося, Михайлов називає "страшним наклепом", поліція проводить перевірку.

Зґвалтування в лавах російських окупантів 

Раніше ЗМІ повідомляли, що під тимчасово окупованому Мелітополем офіцери РФ ґвалтують своїх солдатів, якщо ті відмовляються виконувати їхні накази. Більш того, рашисти спалюють трупи військових, які здійснювали спробу дезертирства.

Раніше в так званій "ЛНР "повісився один з російських "мобіків". У передсмертній записці він поскаржився на свавілля "кадирівців" і заявив, що тіктокери з батальйону"Ахмат" ґвалтують росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: