Збором викинутих на берег капців займалися і чоловіки, і жінки / фото - УНІАН

В Росії море після шторму викинуло на берег сотні капців та шльопанців. Незвичайний "подарунок" від природи отримали жителі і туристи Сочі. Заповзятливі росіяни вирішили не втрачати даремно часу і відразу ж кинулися збирати взуття.

Про це повідомив Telegram-канал "Лента дна".

Так, місцеві сочинці і приїжджі туристи влаштували собі імпровізований шопінг прямо на березі моря. Люди збирали капці і шльопанці, юрмилися біля гір з взуттям і незадоволено реагували на те, що їх знімають на відео.

Читайте такожСаакашвілі назвавши факт з біографії Путіна, який зв'язує його зі СталінимБагато людей приміряли знайдене взуття і намагалися якомога швидше знайти парні шльопанці. На відео помітно, що збором викинутих на берег капців займалися і чоловіки, і жінки різного віку.

Сьогодні в Сочі повинен був початися суботник, на якому жителі і туристи міста повинні допомогти з прибиранням пляжів. Місто сильно постраждало після шторму, на берег винесло багато сміття. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на курортну Кирилівку налетів потужний торнадо. Очевидці зняли те, що відбувається на відео.

Також вас можуть зацікавити новини: