Московська вчителька розбагатіла, позичаючи гроші у батьків учнів / REUTERS

У Москві вчителька однієї зі шкіл примудрилася позичити у батьків своїх учнів більше мільйона рублів. Після цього вона звільнилася зі школи.

Про це пише російський Телеграм-канал Mash.

"Рубрика" а що, так можна було?"вривається в чат. Олена Котова працювала класним керівником і педагогом в початковій школі на північному заході столиці [Росії]. Діти її любили, керівництво відгукувалося добре - в холах і кабінетах панувала ідилія. Але у самої Олени Валентинівни справи йшли не дуже від слова зовсім. Принаймні, так вона по секрету розповідала батькам діточок", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Батькам вона розповідала історію про іпотеку, кредити та інші необхідні витрати, на які їй нібито не вистачає зарплати вчителя. Ті вірили, думаючи, що вони єдині, у кого вона просить допомогу, і допомагали, чим могли: від 20 до 500 тисяч рублів.

У загальній сумі було позичено більше мільйона рублів.

"А потім Олена Валентинівна просто пішла з роботи за власним бажанням. При цьому на прохання повернути гроші каже, що їх немає. Терпіння батьків закінчилося - вони написали заяву в поліцію. Зараз там проводять перевірку",-пише Телеграм-канал.

Вас також можуть зацікавити інші новини: