Держдума почала активно вимирати / фото REUTERS

У Росії за один день померли відразу два депутати Держдуми від правлячої партії "Єдина Росія". Спочатку стало відомо про смерть Миколи Борцова, а тепер помер Джашарбек Узденов.

Обраний від Карачаєво-Черкесії депутат Узденов помер у віці 56 років після тривалої хвороби. Про це повідомив очільник фракції "Єдина Росія" Володимир Васильєв, пише ТАСС

Узденов став депутатом Держдуми в 2021 році. До цього був міністром природних ресурсів Карачаєво-Черкеської республіки Росії. Примітно, що Узденов був одним з небагатьох депутатів Держдуми, хто не голосував за визнання "незалежності" терористичних угруповань "ЛДНР". Він був відсутній на засіданні через хворобу.

Відео дня

Смерть Миколи Борцова

Раніше сьогодні стало відомо про смерть депутата російської Держдуми Миколи Борцова. Він родом з Липецької області, тому про його смерть повідомив губернатор регіону. На момент смерті депутату було 77 років.

На відміну від Узденова, Борцов був присутній на голосуванні за визнання "ЛДНР" і віддав свій голос за це злочинне рішення. Через це в Україні він був заочно засуджений на 15 років в'язниці.  Крім того, Борцов вважався одним з найбагатших російських депутатів.

Вас також можуть зацікавити новини: