Вранці ДРГ з 8 осіб намагалася прорватися в Бєлгородську область, стався бій / Колаж УНІАН, фото скріншот

Вранці 13 листопада невідома ДРГ намагалася прорватися в Бєлгородську область. На кордоні стався бій.

За даними росЗМІ, до інциденту "причетні" Збройні Сили України. Згадана ДРГ складалася з 8 осіб - вона намагалася зайти в область на УАЗі з буквою Z, вказав Mash.

"Диверсанти видавали себе за російських солдатів, але були виявлені і ліквідовані в районі міста Шебекіно", - відзначалося у повідомленні.

РосЗМІ заявляють, що близько 7:00 ранку відбувся бій між російськими прикордонниками і членами ДРГ. З боку силовиків немає жертв, стверджує Mash.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков взагалі заперечує, що на кордоні були якісь хвилювання. На ранковій нараді він оголосив, що дані про "українську ДРГ" - фейк. 

Українська ДРГ захопила важливу для РФ ділянку дороги 

Наприкінці жовтня американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляв, що українські диверсанти реалізували вдалу спецоперацію у Херсонській області, в районі Підстепного (20 км на схід від Херсона і 3 км від Дніпра). Вдалося захопити важливу для військ РФ ділянку дороги. Також армії України вдалося передислокувати свої сили на острови в дельті Дніпра. Тепер війська намагаються прорватися в села Заплава і Піщанівка, йшлося у звіті Інституту. 

Вас також можуть зацікавити новини: