Знайдено наукове пояснення однієї з головних загадок року в Росії, а саме, чому найкраща в світі вакцина від ковіда "Супутник V", за якою ось уже який рік безрезультатно полюють всі розвідки західних країн, але надто вже вона для них складна, - не тільки нібито не допомагає, але ще і нібито перекинулася на бік коронавірусу.

Попри те, що вакцина "Супутник V" дає 123-відсоткову гарантію захисту від зараження ковідом, інформація, що щеплені нею росіяни абсолютно прекрасно вмирають не тільки не гірше, а й набагато краще тих, хто відкосив, із вартою заздрості регулярністю з'являється навіть на ресурсах, які в принципі не цікавляться нічим, крім швидкого краху Америки та звірств хунти на Донбасі.

Сьогодні в Росії вже нікого не здивувати заголовком "Раптова смерть вакцинованої сім'ї поставила у глухий кут Росздравнадзор": троє наповал, дідусь успішно доходить в реанімації, вижила тільки не щеплена "Супутником" дівчинка, чиновники Краснодарського краю у щирому подиві. Прославлений доктор Мясников розповідає, чому вимерли щеплені пацієнти в Петербурзі. "Та ба", - пояснює лікар. Учасники клінічних випробувань модної російської вакцини "ЕпіВакКорона" цікавляться у Путіна, де, власне, їхні антитіла і чому військовий центр "Вектор" засекретив результати дослідів. Путін не знає, де їхні антитіла, але каже, що не брав; люди вірять Путіну.

Відео дня

Минулого місяця у місті Красноярську з'явилася міфічна істота - антропоморфний Вовк

У Китаї провели слідство у справі про спалах коронавірусної інфекції в місті Нанкіні та дійшли висновку, що заразу у Китай завіз літак з Москви (всі на борту були, зрозуміло, щеплені найкращою у світі вакциною). Літак прилетів 10 липня, і відтоді ковід-привіт з Росії з любов'ю поширився 26 китайськими містами. Один чувак проліз у "святая святих" Центру ім. Гамалеї - вакцинний корпус, в якому був створений чудодійний "Супутник V", і виявив, що це брудний смердючий сарай, який "вселяє жах і паніку". "Неможливо повірити, що тут і справили на світ рятівну для людства розробку!" - здивовано пише російська преса.

Так, дивовижне поруч.

А почалося все з того, що минулого місяця в місті Красноярську з'явилася міфічна істота - антропоморфний Вовк. Він був вигаданий місцевим журналістом Шутовим за аналогією з Вовком Забівакою - похмурою тварюкою, яка свого часу була російським талісманом на футбольному чемпіонаті 2018 року, і все б нічого, якби не вовк Вмирака. Згідно з легендою Шутова, Вмирака, брат Щепиваки, відмовився вакцинуватися "Супутником", пролежав два тижні в реанімації з ковідом та помер. Але, як неважко здогадатися, дух Вмираки не знайшов собі спокою і тепер носиться у всій Росії, повсюдно вбиваючи щеплених самим бузувірським чином. Таким чином, ефективність "Супутника" та інших російських вакцин ні при чому - це все Вмирака, і нічим від нього захиститися, лише хрестом та молитвою...

Днями російські вчені здійснили новий науковий прорив, який наповнив радістю серця співгромадян

Однак немає такого лиха, з якого російські люди не вийшли б без добра. Що є російський ковідомор, як не благо православне? "Смерть є не єдиним поганим результатом ковіда", - стверджують російські лікарі, адже набагато страшніше - зрада Батьківщини, недостатня подяка дідам за перемогу, буржуазний гомосексуалізм, Навальний гріх. Ну і, крім того, днями російські вчені зробили новий науковий прорив, який наповнив радістю серця співгромадян: Росія виявилася повністю захищена від штаму "гамма", тому що штам "дельта", який розплодився по всій країні завдяки ефективності "Супутника", зжере його разом з носіями!

Вовк Вмирака - санітар Росії.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора