На військовому полігоні в Росії стався потужний вибух / скріншот

Потужний вибух прогримів в районі військового полігону біля російського Іжевська. Відзначається, що в цьому районі знаходиться Воткінський машинобудівний завод.

Російські пабліки повідомили про вибух в районі військового полігону в Іжевську. При цьому місцеві жителі опублікували кадри величезного вогняного стовпа, який було видно за кілометри від місця події.

"Люди припускають, що вибух стався на полігоні біля селища Ягул і, можливо, пов'язаний з випробуваннями ракетних двигунів. Річ у тім, що недалеко з полігоном знаходиться Воткінський завод, що випускає продукцію військового і цивільного призначення", - йдеться в повідомленні росЗМІ.

Пізніше в МНС Росії повідомили, що технічні роботи на Воткінському машинобудівному заводі стали причиною вибуху, який налякав жителів довколишній населених пунктів в Удмуртії.

Оновлено 21:15. Зі свого боку в ЄДДС Зав'яловського району РФ повідомили, що вибух під Іжевськом стався під час планових випробувань ракетних двигунів.

Варто відзначити, що Воткінський військовий завод виробляє ракетні двигуни.

Вибухи в Росії - останні новини

На території Російської Федерації все частіше гримлять вибухи і відбуваються різні події. При цьому нерідко у всіх бідах звинувачують українські спецслужби.

Так, у серпні 2023 року радник керівника ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що вибухи на території Росії почастішають, а їх ефективність буде поліпшуватися.

У свою чергу військовий експерт Петро Черник вважає, що в першу чергу потрібно бити на території Російської Федерації по будь-яких цехах, що виробляють хоч якусь зброю, а також залізниці і залізничних вузлів.

Вас також можуть зацікавити новини: