Жахлива підступна смерть творця шедеврів світового кінематографа «Любов і велич», «Москва хахлам не вірить», «Заздрість богів до Путіна» та «Кримлі-римлі», вірного сина російського народу Володимира Меньшова породила не тільки безліч питань про користь вакцинації кращою у світі вакциною «Супутник V», але і розкрила схему підміни російських щеплень солдатами НАТО, про яку в Росії подейкували вже давно.

Звичайно ж, солдати НАТО роблять цю брудну роботу не самі, вважаючи за краще використовувати для неї карателів СБУ на службі київської хунти, танцюючої під дудку заокеанської воєнщини, що знаходиться під управлінням світової закуліси, ворожої православ'ю. Але навряд чи є випадковістю той факт, що масові зараження українським штамом ковіда щеплених за всіма правилами синів та дочок Росії збіглися за часом з мілітаристськими навчаннями «Sea Breeze - 2021», лютуючими зараз в російському морі, раніше відомому як Чорне, - і це в той час, коли ще свіжі спогади про розгнуздану хакерську атаку на «пряму лінію» Володимира Володимировича Путіна, вчиненої з місця української швартовки військових кораблів США та Великобританії.

Вважається, що Меньшов був убитий агентами СБУ в помсту за те, що занадто довго бігав з криками «Крим наш!» і одного разу навіть вручав ополченцю Прилєпіну пакет з ноутбуком, ліками від бодуна і мільйоном рублів для молодих республік Донбасу, на який Прилєпін потім бухав і ширявся цілий рік, але справжньою причиною злодійського замаху на видатного режисера стало, звичайно ж, його бажання знятися у фільмі про звірства хунти на Донбасі... І це був тільки початок. Не встигла Україна вдосталь поглумитися над тим, з яким запальним кашлем Меньшов «вирушив на концерт Кобзона», як у ковідну реанімацію відвезти «велику» захисницю дітей Донбасу, поборницю зневажених Україною прав кримських татар омбудсмена Тетяну Москалькову, ретельно щеплену «Супутником» два місяці тому.

Відео дня

Щеплені російські люди тягнуть ковід по всьому світу

Приходять тривожні новини з Куби: у місцевий ковідник упаковані три літаки накачаних «Супутником» російських туристів - у всіх є офіційні паспорти вакцинації, у всіх коронавірус, у пілотів теж, кубинські карателі дірявили носи носіям російського «Супутника» з особливою жорстокістю бандерівською. Та ж картина зараз спостерігається в Греції. Щеплені російські люди тягнуть ковід по всьому світу.

Як же країна, яка першою у світі перемогла коронавірус разом з усіма його нинішніми та майбутніми штамами за допомогою кращої у світі вакцини «Супутник V», вколотися якої мріють всі прогресивні люди планети, стала світовим розсадником коронавірусу? Відповідь на це питання, поза всяким сумнівом, слід шукати в підступах українсько-заокеанських спецслужб. Так, у березні цього року, якраз за місяць до вакцинації омбудсмена Москалькової, в Мексиці була виявлена партія підроблених вакцин «Супутник V», імовірно виготовлених в Україні, тому що на етикетці замість слова «компоненты» було написано «компоненті». Після цього в Росії й почався ковідний мор, єдиним поясненням якого може бути тільки те «що «Супутник V», найкраща у світі ефективність якого не може викликати ні найменших сумнівів, в Росії тупо підмінили підробкою, як солдати НАТО свого часу підміняли сечу російських спортсменів.

Останнім часом почастішали брехливі чутки про те, що російська влада таємно закупила для себе 400 тисяч доз «Пфайзера»

У зв'язку з цим багато хто сильно переживають за здоров'я Володимира Путіна, але Володимир Путін давно розгадав підступні задуми української закуліси та навіть недавно натякнув, що щеплення йому могли зробити зовсім не в плече, а «в інше місце», яке незручно показувати на відео, а значить, це могло бути особливе щеплення. Крім того, останнім часом якраз почастішали брехливі чутки про те, що російська влада таємно закупила для себе 400 тисяч доз «Пфайзера», але вірити їм, звичайно ж, не можна. Навіщо Росії купувати саму неефективну вакцину у світі, коли у них є найефективніший у світі «Супутник»? Зовсім нема чого. Баби ще народять.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора