REUTERS

Заявку, відправлену ще в березні, відомство опублікувало в середині вересня, пише Медуза.

Патент поданий на "паперовий контейнер з білого паперу, що як мінімум на 60 відсотків складається з перероблених матеріалів", а також на різні уточнені моделі, що являють собою все той же паперовий пакет.

Читайте такожApple подала заявку на патент для "розумного кільця"

Відео дня

Як зазначає The Next Web, над пакетом працювали дизайнери, які придумали зарядки, що приєднуються до пристроїв Apple з допомогою магніту, і компоненти взуття Nike. Видання вважає, що Apple намагається запатентувати не звичайний паперовий пакет, а власну, поліпшену версію.

United States Patent and Trademark Office

Так, в одному з пунктів заявки зазначено, що в пакет можуть вставлятися підсилюючі вставки, які дозволять компенсувати знижену міцність переробленого паперу. В іншому корпорація пише, що ручки, які використовуються в існуючих пакетах, занадто жорсткі. Винахідники пропонують вирішити цю проблему за допомогою ручок, зроблених з паперових волокон, — вони повинні відчуватися м'якими, як тканинні шнурки.

Читайте також Google зареєструвала патент, що дозволяє записувати спогади з життя

Чи отримає Apple патент на пакет, поки невідомо. Але компанія ще в квітні замінила у своїх магазинах пластикові пакети на паперові.

Раніше УНІАН повідомляв, що Американське бюро патентів і торгових марок опублікувало 54 нових патенту компанії Apple. Серед них – патент на виробництво гнучких пристроїв з OLED (Organic Light Emitting Diode) екранами, на які компанія збирається перейти вже в 2017 році.