У столиці хлопчик рятував собаку, а потім тварина рятувала його / Katie Salerno / pexels.com

У Дніпровському районі Києва на території Русанівки на каналі пес провалився під лід, його кинувся рятувати хлопчик і сам опинився у воді. 

Один з очевидців взяв довгу палицю і кинув дитині, а потім тварина схопилася за неї зубами й притягнула хлопчика ближче до берега, свідчить відео, опубліковане на сторінці в Instagram dtp.kiev.ua.

Читайте такожВіддав кисневу маску дитині: рятувальник з Києва став "героєм дня" завдяки зворушливому вчинку (відео)За його даними, ще один очевидець вже зняв верхній одяг і збирався кинутися до дитини в ополонку, але такий крок вже не був необхідний.

"...хлопчик рятував собаку з ополонки та ледве вибрався сам, тонкий лід обламувався. Йому допоміг дорослий, взяв палицю і кинув хлопчикові. Потім вже врятована хлопчиком собака тягнула за палицю, за яку тримався хлопчик...", – йдеться на каналі.

Інтернет-користувачі по-різному прокоментували порятунок дитини собакою в столиці. 

"Просто неймовірно... Спасибі всім, хто брав участь у порятунку", – написала vitaaaa_vitaaaa. "А пацан мужиком буде...", – вважає daniil_denysenko_. "Молодці, але яка розумна собака полізла допомагати хлопчикові", – поділилася думкою litvin_t.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі поліцейські на вул. Гоголя врятували собаку, у якої були обмерзлі лапи, і стали героями мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: