Миротворчі миротворці Росії, все більш мирно вмиротворяючи кордон нацистської України з метою підтримки російськомовних дітей молодого Донбасу, завжди стикалися з випадками неприкритого фашизму, насаджуваного керівництвом київської хунти на окупованих територіях, але тільки зараз стало ясно, які глобальні сили стоять за цим потворним, суто українським явищем.

Навіщо НАТО знадобилося підкріплення, що складається з кращих українських нацистів, здогадатися неважко - як мінімум, це вбивство Володимира Володимировича Путіна

Зрозуміло, мова йде про світовий уряд, в який, за даними російських ЗМІ, днями покликали президента України Володимира Зеленського за його фашизм, крайню жорстокість і нерозбірливість в методах. Пропозицію озвучили світові ізгої - лідери Німеччини, Британії та Франції, змовники туманно кивали на пандемію коронавірусу, але російським журналістам з самого початку було ясно, що це лише привід для висунення кандидатури «світового імператора» - і Зеленський, звичайно ж, підстрибом погодився з цією пропозицією. "Чорноземи там, яблука, сало, дешева і невимоглива робоча сила... Українців кличуть у світовий уряд. Росіян не звуть, а українців звуть. Ось це морквина - нова, велика!"- з жаром писала журналістка РИА Новости Вікторія Никифорова. Неважко припустити, що для цього від України потрібно лише відкрито виступити на боці Всесвітнього фашизму, вбити всіх донецьких дітей, напасти на Росію.

Відео дня

Першим дзвіночком став той факт, що Зеленський поголив груди і, таким чином, став скінхедом, що відразу ж насторожило головного російського журналіста Дмитра Кисельова, адже сумнівно, щоб така людина, як Зеленський, обмежилася одними лише грудьми. Далі був розп'ятий хлопчик, убитий з безпілотника бомбою в спину і ножем в труси, нове вивезення українських чорноземів ешелонами в Америку в обмін на пиріжки, розпилення над Харковом ГМО з місцевої біохімічної лабораторії Пентагону, різне. Нарешті, чого і слід було очікувати з самого початку, останній візит скінхеда Зеленського до лінії зіткнення ознаменувався підняттям прапорів фашистської Німеччини над українськими позиціями, помічених і з великим знанням справи описаних спостережним народним міліціонером ДНР Данилом Безсоновим. Ніхто вже не ховається.

Примітно, що частина фашистських прапорів була на місцях, але більшість з них, пошитих прямо в ЦРУ, делегація з Києва привезла з собою і роздала всім, хто вбив хоча б десяток донецьких дітей, тобто фактично кожному другому карателю. Тіньовий керівник делегації - американський військовий аташе Стюарт, як відомо, начепила на себе радикальний шеврон з гаслом неонацистів " Україна або смерть!", що в перекладі з української означає "14/88", і проводила серед бойовиків ЗСУ майстер-клас "патрання дитини", що швидко переріс у огляд-конкурс фашистської пісні і масове зігування.

Чим більше миротворчих миротворців Росії прибувають робити мир на українських кордонах, тим нахабніше і неприкритіше поводиться заокеанський агресор

"Ось так американські, канадські та інші натовські військові вибудовують відносини з українськими радикалами і неонацистами, носіями традицій колабораціоністів, співучасників Голокосту, - відзначила з цього приводу речник МЗС РФ Марія Захарова. - Це стара тактика для країн НАТО. Справа в тому, що після 1945 року нацисти і їх посібники були масово рекрутовані ЦРУ. Тепер же вони приїжджають в Україну за новим підкріпленням".

Навіщо НАТО знадобилося підкріплення, що складається з кращих українських нацистів, здогадатися неважко - як мінімум, це вбивство Володимира Володимировича Путіна. Гідра світового фашизму підняла свою потворну голову і вже абсолютно відкрито, не соромлячись взагалі нічого, загрожує нападом останньому миролюбному президенту планети, ось до чого все дійшло. Чим більше миротворчих миротворців Росії прибувають робити мир на українських кордонах, тим нахабніше і неприкритіше поводиться заокеанський агресор, і що з цим робити, мирним росіянам абсолютно незрозуміло, напасти першими, чи що?

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора