Жителів учергове просять не ігнорувати сигнали тривоги / фото ua.depositphotos.com

Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Виникла пожежа в нежитлових приміщеннях, підрозділи ДСНС працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється", - зазначив він.

Відео дня

За інформацією Синєгубова, попередньо - без постраждалих.

Жителів учергове просять не ігнорувати сигнали тривоги та максимально перебувати у безпечних місцях.

Війна в Україні: актуальні дані

Триває контрнаступ ЗСУ на півдні й сході. Зеленський заявив, що ініціатива на передовій все ще за Україною.

Попри успіхи початку наступальної операції захисників, ворог не відмовляється від намірів захопити Донбас. Окупанти зазнають значних втрат на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Протягом доби ЗСУ відбили атаки ворога в районах населених пунктів Веселе, Курдюмівка, Миколаївка Друга, Бахмутське, Зайцеве, Майорськ, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Українська авіація завдала ще понад 20 ударів по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 19 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та двох позицій зенітних ракетних комплексів. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили один СУ-25 та чотири БПЛА супротивника.

У відповідь на успіхи просування українських сил в Росії оголосили про проведення "референдумів" на захоплених територіях, а також часткову мобілізацію. Продовжилися й спроби РФ бити по об'єктах критичної інфраструктури

Наразі Росія здатна мобілізувати до 50 тисяч резервістів, щоб стримати контрнаступ ЗСУ, вважає радник глави МВС Вадим Денисенко. 

Вас також можуть зацікавити новини: