Окупанти обстріляли Дніпропетровщину / фото Валентин Резніченко

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину, у Нікополі загинуло дві людини, поранено - семеро.

Як повідомляє УНІАН, про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч з обстрілами та загиблими. Російська армія атакувала чотири райони області. Нікопольський район ворог тричі обстріляв з "Градів". 120 прильотів! У Нікополі 2 людей загинули, 7 поранені, серед поранених 13-річна дівчинка. У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей. Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан", - повідомив він.

Відео дня

Пізніше Резніченко повідомив, що кількість жертв обстрілу Нікополя зросла до трьох людей.

"Щойно у Нікополі рятувальники витягли з-під завалів тіло ще одного загиблого через сьогоднішній ворожий обстріл... Нічна російська атака на область забрала життя 3-х людей, 9 поранено, 4 з них у лікарні", - повідомив він.

Тим часом, у Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі та поранені

У Криворізькому районі під вогонь російських "Ураганів" потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум‘я вогнеборці приборкали. Люди неушкоджені.

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі та поранені

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні.

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі та поранені

У Дніпровському районі "приліт" ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі та поранені

Як рініше повідомляв УНІАН, Дніпропетровщина в останній час все частіше страждає від обстрілів окупантів. Так, 10 серпня супротивники двічі обстріляли Нікопольський район з реактивних систем залпового вогню "Град". Спершу стало відомо про 11 загиблих. Пізніше кількість жертв ворожого обстрілу зросла до 13 осіб.

За словами, керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, по Нікопольському району російські окупанти били із Запорізькій АЕС.

Вас також можуть зацікавити новини: