Жалюгідна, нікчемна українська народна пісня про те, що президент Росії Володимир Володимирович Путін - це дехто, завжди була вкрай непопулярна скрізь, особливо в Україні, але тут ниточка потягнулася в ЦРУ, і обстановка в світі відразу ж загострилася настільки, що навіть російські витязі відчули себе не в своїх лаптах.

Про вуха заокеанських спецслужб, що стирчать з цієї дурної, поганої пісні, говорить вже сам факт того, що її зміст суворо засекречено. Відомо лише, що вона складається з 666 куплетів (треба ж, яка несподіванка), в яких лунає непристойна хула на російського господа, міститься примітивний натяк на його циліндричний вигляд, лысость, снулость і схильність до статевого безсилля; за деякими відомостями, богомерзьки куплети перемежовуються двадцятьма чотирма моторошними криками "лала", але в чому саме все це виражається, ніхто в Росії не знає навіть приблизно.

Ось як скупо описує цей сатанинський обряд російська преса: "У п'ятницю українська армія провела репетицію параду на честь 30-річчя незалежності країни. Під час побудови військові несподівано виконали кричалку. Економічний оглядач Царьграда Юрій Пронько назвав поведінку українських військовослужбовців огидною". "Український Талібан - так можна називати тепер сусідню державу - пробив нове дно, - заявила незалежна російська журналістка Ольга Скабєєва. - Кричалку цю показувати я не стану!". Тобто хтось, мабуть, змушував Скабєєву показати кричалку, але вона рішуче відмовилася, і тієї ж ночі її зарізали в під'їзді біндерівці, сховавши, таким чином, кінці в Ольгу. На щастя, перед смертю Ольга встигла сказати головні слова, що проливають світло на справжніх замовників цієї жахливої провокації:

Відео дня

Російсько-українським відносинам після цієї пісні на параді українських військових - ххххана.

Відомо, що найбільше на світі українці цінують російсько-українські відносини. Для українця образити росіянина - все одно що образити дитину, це табу на генетичному рівні. Так як же так вийшло, та ще й з українськими солдатами, для яких Путін взагалі як син полку?.. А дуже просто. Російські ЗМІ постійно попереджають про те, що заокеанські спецслужби під виглядом війни з Росією потайки вбивають "українських хлопців" з метою продажу їх органів в клініки ЄС і США, але це, на жаль, ще не вся правда. Офіційні джерела, зокрема, спікер російського МЗС Марія Захарова, стверджують, що українських військовослужбовців, які отримали поранення на Донбасі, спецбортами Люфтваффе доставляють в Берлін, Гамбург, Кобленц і Ульм під виглядом надання медичної допомоги, і там ставлять над ними бузувірські досліди із застосуванням лженауки - фаготерапії.

Суть фаготерапії, розробленої ще в концтаборах вяликої вітчизняної війни, полягає в тому, що в організм українського солдата вводяться спеціальні віруси - т. зв. полівалентні фаги, які постійно нашіптують йому прямо в мозок: "Співай Путін х***о! Я ж знаю, ти хочеш заспівати Путін х***о! Путін х***о! Лалалалалалалала!"- і ось уже український солдат починає ходити строєм Хрещатиком і кричати кричалку про те, що дехто - дехто. Він прекрасно усвідомлює, що його поведінка огидно, він відчуває, що через це російсько-українським відносинам - ххххана, він чинить опір зовнішньому управлінню щосили - а вдіяти нічого не може, полівалентні фаги не тільки міцно тримають його за горло, але і змушують робити задоволене обличчя, обличчя звіра...

Що ж, ніхто не змушував українських солдатів йти в карателі. Однак останнім часом приходять відомості про те, що домаганням заокеанських спецслужб піддаються і російські витязі. Як стверджує член президії Ради із зовнішньої і оборонної політики РФ Олександр Лосєв, зараз американські вчені масово викрадають ДНК російських бійців, щоб клонувати з них так званих "суперсолдат", так як російські солдати - кращі в світі.

Неважко здогадатися, під яку саме стройову пісню маршируватимуть ці "російські суперсолдати" по місту-герою Москві. І яке страшне горе трапиться з Росією, коли вона, нарешті, дізнається, про що в тій пісні співається.