ТОП-5 корисних порад, якщо у вас різний сексуальний темперамент / фото ua.depositphotos.com

Ми неодноразово чуємо фразу: «Протилежності притягуються». У ній справді є доля правди, адже, погодься, однаковим у поведінці, манері спілкування та звичках партнерам було би нудно одне з одним. Щоправда, коли йдеться про інтимне життя, закохані прагнуть, аби їхній обранець вгадував усі бажання…

Тож ми спробували розібратися, що робити, коли сексуальні темпераменти партнерів не співпадають. Спершу не приймай поспішних рішень і лови ТОП-5 корисних порад, пише Cosmo.

Читайте такожСексолог розказала, як зізнатися партнеру, що ви імітуєте оргазм

Відео дня

1. Заплануйте секс. На перший погляд, це зовсім неромантично, та прийом справді здатен покращити ситуацію. Подумай і сама: ви часто повертаєтеся додому втомленими, і все, чого хочеться — просто заснути. Запланувавши секс, ви перестанете ставитися до нього, як до «виконання шлюбного обов’язку», підготуєтеся на психічному рівні та зможете цілковито розслабитися.

2. Урізноманітніть свій інтим. Ви звикли до схожих поз, локацій чи обставин. А як щодо зовсім іншого сексу, який розпалює почуття? Можливо, вам варто спробувати зробити це у ліфті чи туалеті? Спробувати нову позицію? Увімкни фантазію і не соромся. Повір, він мріє про твою розкутість.

3. Домовтесь про кількість. Якщо тобі хочеться щодня, а йому достатньо декількох разів на місяць, думаємо, партнери, які справді кохають одне одного, зможуть знайти компроміс і домовитися про кількість сексу на тиждень. Будь готова, що ці дискусії будуть довгими і навіть напруженими, але компроміс цього вартий. Намагайся контролювати свої емоції і не сердитися. Постав себе на місце партнера і зрозумій його.

4. Знайдіть спільні збуджуючі активності. Це може бути перегляд еротичного кіно, рольові ігри або інтимні розмови. Обирай все, що завгодно, з лише однією метою — розпалити свого обранця.

5. Більше розмовляйте. Якщо ти більш «гарячий» партнер, то, певно, часто почуваєшся покинутою у стосунках. Тобі кортить отримувати оптимальну для себе кількість дотиків, але партнер цього не розуміє. Вихід є, і це прості розмови. Намагайся пояснити коханому, що інколи тобі хочеться теплого тіла поруч, навіть якщо до сексу й не дійде. Якщо ситуація протилежна, тобі нічого не завадить приділяти більше уваги: обіймай, цілуй, торкайся його частіше, і він відчує свою потрібність, яка справді необхідна для цілковитого щастя.