Названо речі, які не можуть чоловіки вибачати жінкам \ фото REUTERS

Презирство - зазвичай, у жінки написано на обличчі, що вона не зважає на чоловічу думку, вона знає, як чоловік повинен себе вести, і, більш того, вона заздалегідь впевнена, що він помилиться. І так і стається, після чого весь вигляд дівчини так і говорить: "Я так і знала". Щоб жінки не говорили, презирство, упередження, засудження читається у їх очах, викликає в чоловіка тільки одне бажання - втекти якомога далі. Це заздалегідь програшна стратегія. Змінити людину можна, але тільки повністю прийнявши її, з усіма недоліками. Тільки тоді в чоловікові почне прокидатися людина.

Відсутність віри в себе - якщо жінка вважає себе не красивою, боїться слово сказати і ховаєте голову в плечі при кожній ситуації, бути біді. У більшості чоловіків, орієнтованих на кар’єру, немає часу і сил переконувати жінок у зворотному, більш того, чим частіше жінки вказують на свої недоліки, тим більше чоловіки починають їх бачити.

Висновок — несіть себе по життю гордо, сповна усвідомлюючи свою силу і красу. Тільки так жінка зможете переконати чоловіка в тому, що йому з нею пощастило. 

Відео дня

Читайте такожДівчатами рухає страх: відомий психолог пояснив "моду" на невинність (відео)

Негатив - "Життя не завжди складається так, як хочеться — бувають проблеми зі здоров’ям, грішми, та й взагалі, проблеми. Коли ми з дружиною вперше зібралися у відпустку (Італія, романтика, цілих два тижні), то… запізнилися на літак. Таксист порушив правила, ми потрапили в ДТП і застрягли з валізами на півдорозі — так рано викликати іншу машину виявилося нереальним. І тоді, як я чортихався, проклинав усе і всіх, вона усміхнулася і сказала: "Слухай, нехай це буде найбільшим безладдям в нашому житті".

Вона жодного разу не згадала мені цього провалу, хоча я розумів, що міг і мав викрутитися з цієї ситуації, як мужик, але я не зміг. Інша на її місці, влаштувала б істерику, образилася б, поскаржилася всім подругам. Мені здається, така позитивна, довірча до світу позиція і вирізняє Ту Саму жінку, від всіх інших".

Синдром мами - є суттєва різниця між турботою і тотальним контролем. Буває, неусвідомлено, жінка стає чоловіку мамою, починаючи повчати його, забороняти щось, робити зауваження, перевіряти, чи вчасно він поїв, яку сорочку одягнув. У цей момент, секс з життя цієї пари пропадає.

Є ще один варіант розвитку подій — рано чи пізно син захоче жити своїм життям і втекти від мами…

Драма - "Коли мені було 18, пристрасті в спілкуванні з дівчатами здавалися обов’язковою умовою стосунків, але з віком від цього дуже втомлюєшся. Окей, посварилися, але в тебе є вибір — зробити з цього трагедію вселенського масштабу, встати і грюкнути дверима, або ж заспокоїтися і зайнятися своїми справами. Я охолону, ти охолонеш, ми зробимо висновки і повернемося до нормального життя… або не повернемося, якщо ти вибереш опцію "включити drama queen".

Тут, знову ж, вибір за жінкою — від того, чи правильно вона його зробить, залежить подальший результат, пише Ukr.Media.

Вас також можуть зацікавити новини