Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили пакунок із коноплею та амфетаміном / Фото kyiv.npu.gov.ua

У Голосіївському районі Києва затримали чоловіка з наркотиками. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомили у поліції.

Читайте такожДо Африки на пластикових бочках: на Одещині затримали норвежця при незвичній спробі перетнути кордон (фото)

Під час відпрацювання території оперативні працівники помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Коли правоохоронці наблизилися до незнайомця, він почав втікати, але його відразу наздогнали та затримали. Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили пакунок із коноплею та амфетаміном. При цьому частина речовини була розфасована у маленькі пакетики, повідомили у поліції Києва.

Відео дня

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який раніше не мав проблем із законом.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Конотопі наркополіцейський організував масштабну схему наркоторгівлі.