На Житомирщині викрили підпільний горілчаний цех, вилучивши 2,5 тис. літрів фальсифікату та обладнання / фото: altaynews.kz

На Житомирщині прокуратурою спільно з податківцями викрито підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю, що діяв на території області.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

Цим відомством здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут (ч. 3 ст. 204 КК України).

Відео дня

Установлено, що групою осіб, точна кількість яких встановлюється, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Бердичівського району у приміщенні колишнього тракторного парку організовано підпільний цех з незаконного виготовлення підакцизних товарів.

Читайте такожУкраїна скоротила виробництво горілки і коньяку

25 травня прокуратурою області спільно із податковою міліцією області проведено обшук у місці виготовлення алкогольної продукції.

Вилучено 2,5 тисяч літрів спиртовмісної продукції, компоненти та обладнання для її виробництва, а також транспортний засіб. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить податкова міліція Житомирської області.