Унаслідок аварії постраждали двоє дітей / фото pl.npu.gov.ua

У Полтавській області біля села Олександрівка на трасі Київ-Харків близько 16-ої години сталася ДТП, в якій загинула 30-річна жінка. 

В ДТП зіткнулися автомобілі Skoda (під керуванням 79-річного чоловіка)та "ВАЗ Калина" (за кермом перебував 32-річний чоловік), які рухалися у попутному напрямку з Києва, повідомили у прес-службі поліції Полтавщини. 

Читайте такожУ Харкові трамвай зійшов з рейок і врізався в мікроавтобус (фото)

Відео дня

"Унаслідок зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень на місці події загинула пасажир ВАЗа  - 30-річна мешканка Дніпропетровської області. Двоє неповнолітніх пасажирів віком 10 та 6 років із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

фото pl.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у Синельниківському районі Дніпропетровської області автобус Mercedes зіткнувся з легковим автомобілем Opel. Внаслідок інциденту постраждали 15 осіб.