Затриманому доведеться нести відповідальність за свою ірраціональну агресію / Фото facebook.com/oksa.sadychenko

В Одесі розпочато розслідування за фактом побиття зловмисником у центрі міста семи жінок, в тому числі вагітної.

Як повідомив УНІАН радник начальника регіонального главку Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк, мова йде про молодого чоловіка, який 11 серпня побив жінок в історичній частині Одеси.

«Громадянин в неадекватному стані наніс побої випадковим жінкам, які опинилися на його шляху. Особу було затримано та доставлено до Приморського відділу поліції, де встановили його анкетні дані, направили на примусову медичну експертизу і оголосили підозру у вчиненні злочину», - повідомив Форостяк.

Відео дня

Читайте такожУ Києві водій Über побив пасажирку

Він уточнив, що підозру оголошено за ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Однак після отримання результатів експертиз, які повинні пройти постраждалі з приводу отриманих тілесних ушкоджень, можлива зміна статті ККУ на більш тяжку.

Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Форостяк уточнив, що, за попередніми даними, потерпілих – до семи осіб.

Як повідомляв УНІАН, 11 серпня в центрі Одеси зловмисник побив сім жінок, в тому числі вагітну.

Як повідомила УНІАН одна з потерпілих Оксана Садиченко, напад на неї було скоєно на перетині вулиць Рішельєвській і Малої Арнаутської. Зокрема, молодий чоловік вдарив її в область сонячного сплетіння.

Іншу потерпілу він вдарив ліктем в обличчя, вона впала і вдарилася об бордюр, у третьої – зламаний ніс. Ще одна жінка отримала удар в обличчя, а вагітна жінка – удар ліктем в живіт.

Затримали зловмисника кілька чоловіків (супутники деяких потерпілих та випадкові очевидці), які передали його поліції.

Нападник - Размік Карапетян, 1993 року народження, який перебував, за попередніми даними, під впливом наркотичної речовини. Він ішов вулицями і бив усіх підряд жінок.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Одесі два титулованих спортсмена без причин побили шістьох перехожих.