Збивши дитину, водій нібито продовжив їхати і зник з місця події / фото facebook.com/MVS.LVIV

У Дніпрі водій Chevrolet збив дитину. Хлопчика госпіталізували.

На місці працює патруль поліції. Про це повідомляє "Інформатор". "За словами водія Chevrolet — Сергія, він їхав вулицею Симоненка з боку ринку і повертав праворуч, на вулицю Електричну. В цей час там дорогу переходив хлопчик. Водія засліпило сонце — і він не помітив малюка. Сергій стверджує, що він вийшов з машини, дізнався про самопочуття потерпілого і, зрозумівши, що допомога медиків не потрібно, поїхав", - сказано в повідомленні.

Читайте такожУ Києві зіткнулися два новеньких трамваї (фото)

Відео дня

Очевидець подій розповів іншу версію подій. Він бачив, як Chevrolet їхав по Симоненко з боку вулиці Світанкової і повертав ліворуч. Збивши дитину, водій продовжив їхати і зник з місця події.

"Дмитро, небайдужий громадянин, розповів, що він їхав назустріч Chevrolet. Коли він побачив хлопчика впав, відразу ж погнався за автомобілем. Дмитру вдалося наздогнати винуватця аварії в районі вулиці Роторній. Туди ж він викликав патруль поліції", - наголошується в повідомленні.

Правоохоронці повернули автомобіль на місце аварії, деталі з'ясовуються. Дитину госпіталізували у лікарню на Космічній з легкими забоями.

Раніше в Харкові водій збив молодого хлопця і зник з місця ДТП.