Водій з місця пригоди втік / фото ДПСУ

Поліція затримала підозрюваного в наїзді на начальника відділу прикордонної служби "Ділове" на Закарпатті Вадима Березенського, внаслідок якого той помер.

Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв, передає "Українська правда".

Читайте такожВ Ужгороді Porsche збив 12-річну дівчинку (фото)

Відео дня

"В результаті проведених розшукових заходів поліції та Прикордонної служби сьогодні затримано 34-річного мешканця Рахова за ст.208 КПК України. Затриманому інкриміновано злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодeксу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця)", - зазначив він.

За словами Князєва, у неділю суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

"Євробляхер-контрабандист, який убив прикордонника і втік з місця злочину, затриманий поліцією кілька годин тому. Завтра суд - ст. 348 КПК. Міра покарання за статтею - довічна в'язниця. Сволота... Так ось офіцера нашого не воскресиш...", - написав глава МВС Арсен Аваков у своєму Twitter.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 16 листопада на Закарпатті чоловік, який може бути причетним до контрабанди, здійснив наїзд автомобілем на прикордонника відділу "Ділове" Мукачівського загону.

Унаслідок наїзду офіцер-прикордонник отримав тяжкі травми. До місця події було викликано карету швидкої допомоги, військовослужбовця доставили до реанімаційного відділення, де здійснено негайне оперативне втручання. 17 листопада прикордонник помер.