У "Борисполі" марокканець накинувся на прикордонника / фото ДПСУ

В аеропорту "Бориспіль" марокканець, який прилетів зі Стамбулу, накинувся на прикордонника через те, що той відмовився пропускати його в Україну.

Читайте такожВ Одеській області затримано іноземця, якого розшукував Інтерпол

У ході прикордонного контролю іноземець заявив прикордонникам, що прямує на територію нашої держави за програмою обміну. При цьому він зазначав, що буде навчати українських дітей англійської та ще однієї мови, однак сам володіє англійською досить погано, зазначає прес-служба Держприкордонслужби. До того ж марокканець не мав достатнього фінансового забезпечення.

"За результатами проведення контролю другої лінії прикордонники відмовили молодику в перетині державного кордону. Це певно дуже засмутило іноземця, адже він явно не бажав слідувати на зворотній рейс. Також він поводив себе досить агресивно і здійснив спробу нападу на прикордонника", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та притягнули до адміністративної відповідальності за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору. Про інцидент повідомили співробітникам поліції.

Відео ДПСУ

Як повідомляв УНІАН, в Закарпатській області правоохоронці затримали при отриманні хабара інспектора прикордонної служби пункту пропуску «Лужанка». Під час затримання підозрюваний намагався з’їсти гроші, аби уникнути відповідальності.