3 квітня були проведені обшуки у фігурантів / Фото: НПУ

У Дніпрі правоохоронці затримали двох сутенерів-співмешканців, які втягували місцевих дівчат у заняття проституцією.

Читайте такожУ Дніпрі поїзд на смерть збив чоловіка, який ішов у навушниках поряд із коліями

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області.

Відео дня

Зазначається, що 31-річний житель Дніпра та його 34-річна співмешканка – раніше судима громадянка Російської Федерації, яка перебувала на території України незаконно, для місць розпусти винаймали 7 квартир.

За відомостями поліції, жінка підшуковувала дівчат та схиляла їх до занять проституцією. До обов’язків її співмешканця входив жорсткий контроль за дисципліною повій, графіком їх виходу на роботу, пошуком клієнтів, координація дій повій та їх охорона. Після надання сексуальних послуг, які оцінювалися від 600 до декількох тисяч гривень, сутенери забирали половину заробленого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

3 квітня були проведені обшуки у фігурантів. В результаті поліцейські вилучили гроші, візитні картки, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, які підтверджують їх злочинну діяльність.

Цього ж дня зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.